Grønn glede på middagsbordet

Det er ikke bare bare å velge hva man skal ha til middag hver eneste dag. Men det hjelper en del på pågangsmotet hvis man er motivert! Det jeg opplever som aller mest motiverende, er hvis jeg har skikkelig bra utstyr. Jeg vet det er en klisjé, at man trenger godt utstyr når man skal gjøre noe, enten det er fotografering, sykling eller matlaging, men jeg syns faktisk det hjelper masse! Når man for eksempel skal lage en nydelig høstsalat, med kylling, tomater, agurk, også blir alt enten revet eller most, men ikke skåret i terninger, for knivene nekter å samarbeide! Eller hva med en blender som bare bråker og lukter svidd? Vi har vel alle vært borti hvor kjedelig og ikke minst frustrerende det kan være å lage mat med dårlig utstyr, og derfor går jeg til innkjøp av nytt Kjøkkenutstyr nå, så det blir deilige salater, smoothies og supper i høst!

Fristende grønn salat med kylling

Legg igjen en kommentar