Å flytte møbler

For ikke lenge siden kikket vi på møbler og fant ut at vi måtte oppgradere møblene hjemme. Det er noe med at når man ikke tenker over hvordan man har det, så kan man plutselig ende opp med å bo midt oppe i et miljø man ikke liker. Så det tok vi tak i. Vi fant etterhvert flere møbler vi virkelig likte, men møbler flytter seg ikke av seg selv. Vi måtte frem med bilen, og da oppdaget vi at festet til hengeren var nesten ødelagt. Vi kan ikke ta sjansen på å kjøre rundt med noe slikt! Tenk om festet plutselig slapp, slik at alle møblene endte opp med å bli strødd rundt i veien? Eller til og med skadet noen? Ikke aktuelt! Heldigvis fant jeg et firma som virkelig kan hengerfester. Det løste saken for oss på en enkel og grei måte.

Rustent feste til henger

Legg igjen en kommentar