Route 66 gjennom USA

eu-kontroll er omsider i boks og det er greit å ha det unnagjort når vi snart skal kjøre gjennom USA. Jeg gleder meg veldig til neste sommer! Da skal vi nemlig leie oss bil i USA og kjøre den gamle hovedveien Route 66. Etter at de nye motorveiene i USA åpnet, som bandt sammen det svære landet på en helt annen måte enn det var før, så er denne veien mer enn en turistattraksjon. Jeg har en venninne som gjennomførte turen med foreldrene sine for noen år siden, og allerede da var det massevis av nedlagte byer langs veien. Virker ganske spesielt og må oppleves tenker jeg. Så nå blir det full sparemodus til neste ferie slik at vi kan få oppleve Grand Canyon med full lommebok og uten bekymringer! Har du noen tips til hva som må oppleves gjennom Route 66?

Planlegging av bilferie på kart.

Legg igjen en kommentar