Tips til god mat?

Vi har drevet med innredning i hele sommer da været ikke har vært på sitt beste, og nå hadde jeg tenkt å overraske naboene med en liten samling med god mat. Det er bare det at jeg sliter litt! Det er ingenting i kokeboka som frister, så nå lurer jeg på om det er noen der ute i den store verden som har noen gode tips til meg? Ser etter mat som er god, lett og som passer å tilberede til større lag? Selv liker jeg spesielt godt tapas! Å lage flere små smakebiter av mange retter, og bare servere det på et stort bord med masse god mat og drikke. Ingenting er faktisk så sosialt som det, og da kan folk sette seg ned , drikke og spise som de vil. Jeg tenker iallefall at jeg skal ha kyllingkubber, noen greske kjøttboller og en eller to gode dressinger. Men hva mer? Ostefat? Spekemat? Hva med noe utradisjonelt? Kom med tips!

Tapasmat på et minimalistisk fat.

Legg igjen en kommentar