Bil som snakker

Når man kjører er det ikke alltid like lett å finne frem. Men heldigvis har vi GPS, og det morsomme er når den forteller oss hvor vi skal kjøre. «Take to the left», sier en vennlig damestemme, og deretter «to the right». Man kan jo velge hva slags stemme beskjedene skal gis med, og en venn fortalte meg at det går an å kjøpe inn den hese stemmen til Alice Cooper. Jeg vet ikke om det er sant, men vi har begynt å tulle med at vi må bestemme oss for hvilke kjendis som skal få lov til å vise oss veien når vi skal ut på tur. Jeg tror kanskje jeg skal sjekke det ut, men det er jo endel andre ting som står på prioriteringslisten. Jeg innrømmer det, og har litt av hvert som må undersøkes. For tiden bruker jeg www.bsbildeler.no ganske mye til det.

Mann reparerer bil.

Legg igjen en kommentar