Gjennom USA på hjul

Når man reiser gjennom USA sånn som vi planlegger, gjelder det å være føre var. Det er ikke gitt at om noe skulle gå galt med bilen, så vil det være folk der ute som kan hjelpe. Tenk om vi skulle ta en liten avstikker fra Route 66, bare for å oppleve noe helt spesielt, og så viste det seg at verkstedet langt ute på landet ikke hadde det vi måtte trenge? Det ville nok helst gå bra. I USA har de jo tross alt Internett, og vi kan jo til og med tipse verkstedet om hvor de kan skaffe reservedelar. Så vi har egentlig det meste i boks. Men det er nå en gang slikt at kunsten å planlegge ikke bare handler om å se for seg det beste, men også kunne se for seg det verste, slik at man vet hva man skal gjøre i nødens stund. Og det vet jo faktisk vi!

Bro på Route 66

Legg igjen en kommentar