For sent å angre?

Hei alle,Litt nervøs for den ene gaven

Bare popper innom bloggen kjapt nå på lille julaften. Har plutselig fått litt nerver for at mannen min Rune skal bli sint for en av gavene jeg har kjøpt til han. Det er en superfin snøskuffe som jeg fant på nettet, og som jeg tenkte kunne være grei å ha både for her men også som kan erstatte den utslitte vi har på hytta. Men så kom jeg plutselig på at kanskje han blir irritert over at jeg insinuerer at det er han som må stå for måkingen? Er jo selvfølgelig ikke det jeg mener, og jeg måker gjerne jeg, bare orker ikke at han tar det på feil måte.

Hmm, lite å gjøre med det nå egentlig. Får bare krysse fingrene og håpe på det beste, er jo grenser for hvor irritert han kan bli – han får nemlig også den nyeste Iphonen 😉

 

God Jul!

Legg igjen en kommentar