Mekanikeren er en travel mammas beste venn!

Se for deg å skulle kjøre en til skolen og en til flyplassen, og så vidt ha tid til å rekke begge deler før jobben. Med alt og alle lastet inn i bilen nektet den å starte! Kunne ha begynt å grine av mindre. Ingen av naboene var hjemme, og da hjalp det lite å ha startkabler og startboosteren hadde «noen» rotet vekk ledningen til..

Hjelpen kom fra uventet og overraskende hold, fra mannen som jobbet i gravemaskin utenfor, min ridder som reddet dame i nød. Jeg fikk strøm til å starte, men ridderen mente det var best å få tatt en sjekk av bilen på verksted for diagnose av årsaken til batteridøden.

Alle de mulige diagnosene kunne skremt vannet av de fleste med gammel bil, men heldigvis var det bare nytt batteri som var nødvendig, hurra! Et kundeforhold hos et verksted med tilnærmet VIP-service er jeg så heldig å ha funnet, anbefales!

Legg igjen en kommentar