Flaks

I dag ble jeg litt små-skjelven. Stod og ordnet med kakene til den store festen i morgen da telefonen ringer. Det var mannen min. Han hadde vært i en ulykke, sa han. Jeg kjente jeg ble helt kvalm og dårlig. Men det gikk bra med han. Han hadde bare vært en tur innom legevakten for en rutinesjekk. Noen hadde kjørt på han bakfra. Bilen var blitt en del skadet, og han lurte på om jeg kunne hente han på legevakten. Vi kunne låne bilen til broren hans, som er naboen vår.

Så jeg fikk kjørt å hentet han, så måtte vi ned på byens bilverksted for å se hvor store skader det var på bilen vår. Den blir nok der i noen dager, da de må bestille noen deler.

Jeg er bare så takknemlig for at det gikk bra med mannen min. Bilen blir reparert. I morgen er det 17.mai. I kveld skal jeg sette ekstra stor pris på livet <3

Legg igjen en kommentar