En liten kriste!

Hei igjen!

Som jeg snakket om i mitt første innlegg hvor jeg lurte på om vi men og kvinner virkelig er så forskjellige, sa jeg at det var hyggelig at gutta lot meg være med dem. Derimot betyr ikke det at jeg er noen reser på å fikse bil. Naboen har fortalt meg at det er noe galt med viftereimen på bilen, så den må skiftes. Jeg hørte med et verksted og bare litt tilfeldig søkte på nett, som viste seg å være lurt. Det var mye billigere å selv kjøpe de delene jeg trenger, for så å få verkstedet til å montere det. Jeg kom over denne siden med lave priser på bilreservdeler så da slipper kisen å bli stor, men heller bare liten.

orlando-used-car-parts

Ellers siden sist har vi vært ute å bygget gapahuken. Den er en times tid gåtur inn i skogen og ungene er overbegeistret for den. Det har virkelig økt deres lyst til å være ute i naturen. Så der kan dere få et lite tips, lag en «skog post» med barna, og plutselig har de sin egen lille greie ute i skogen.

Legg igjen en kommentar