Ikke som planlagt

For ikke så lenge siden fikk vi ett nytt tilskudd til familien vår, nemlig en hundevalp. Det var så absolutt ikke planlagt da vi også har allergi i familien. Men etter flere uker hvor vi har hørt det lille nurket bli stengt ute i bakgården helt alene i mørket, i mange, mange timer hver eneste dag/kveld/natt … hørt ham gråte så sårt og vært så redd. Ja, da kunne vi rett og slett ikke gjøre annet enn å ta ham til oss, når eierne hadde tenkt til å kaste ham i søppelcontaineren :(

Alene i en mørk bakgård

Planen var da å få ham trygg før vi leverte ham til ei dame her i byen som tar seg av løshunder og slikt (som dyrebeskyttelsen).

Men som vanlig gikk det ikke som vi hadde planlagt 😛

 

For valpen forelsket seg i hele familien og hele familien forelsket seg i dette vakre lille nurket som ikke har hatt det godt den korte stunden han har levd.  Det beste beviset på at han ikke har hatt det godt fikk vi hver gang vi gikk på besøk. Han var så nervøs at han krøp bortover gulvet, gjemte seg under bena våre og ble så dårlig i magen at han både kastet opp å gjorde fra seg :’(
Heldigvis hadde de vi besøkte gulvbelegg og fliser på gulvet og ikke tepper, så det var ikke store jobben å få vasket etter ham.

Nå har han vært hos oss i 4 måneder og han er blitt en helt annen hund. Livsglad, kosete og selvsikker, halen rett opp til enhver tid. Så selvsikker at han ikke rygger for noen lenger. Og det er et sikkert bevis på at han nå har det veldig bra 😀

Legg igjen en kommentar